Remarcable People
+


Bookmark and ShareIngen återförsäljare:
ELDO-RMK050-1

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

Etat Libre d'Orange

Pris: 
Lagerstatus:
Valalternativ
Ingen återförsäljare 

Produktbeskrivning:
För varje tid, för varje epok, det finns berömda människor.
I klassiska mytologier, det var halvgudar, avkomman av en gud och en människa, eller en dödlig som höjdes till gudomlig status. En antik grekisk poet använde ordet halvgud som en synonym för hjälte. De visade styrka och kraft, en vilja att möta utmaningar och konfrontera fara.
I den nya världen, det var upptäcktsresande, som upptäckte okända länder. De var hjältar för att slåss mot naturens krafter och hitta nya områden. Och genom historien - vetenskapsmän, konstnärer, tonsättare, underhållare - alla hjältar på sitt eget sätt.
Nya hjältar föds varje dag. Det finns ett inslag, eller en händelse eller omständighet, eller kanske bara en sarkasm i sina personligheter som förändrar dem, ger dem styrka och möjlighet att överskrida det vanliga. De tror på något annat, något bättre. De vill ändra reglerna, bryter mot reglerna, ändra status quo, oavsett stor eller liten skala de finner meningsfulla. De är på en resa, och kanske är det bara ansträngning som gör dem anmärkningsvärt.
För vissa för deras ansträngningar till ära och berömmelse. Många andra är fortfarande okända. Men de kan inte - de får inte - ignoreras.
Detta är vårt folk - de anmärkningsvärda medborgare av Etat Libre d'Orange, Orange Free State. "FN" människor - kompromisslös, oväntade, okonventionell, oförutsägbar. Vi hyllar dem, vi hedrar dem, genom att erbjuda en extraordinär doft de förtjänar.

Doftfamilj: kryddig, träig

Toppnoter: grapefrukt, champagne, kardemumma
Hjärtnoter: svartpeppar, curry, jasmin
Basnoter: labdanum, sandelträ, lorenox

English Svenska Россия 

Design: Norrwebb
Drift & produktion:
Wikinggruppen
start