Wesker

"Våra värdefulla parfymer är skapade som levande själar, med en egen djup och omisskännlig karaktär. De blir trogna vänner och etablerar en symbiotisk relation med bäraren. Komplexiteten och djupet i deras karaktär är resultatet av en blandning av flera hundra finaste naturliga råvaror och doftmolekyler, som är noggrant utvalda och blandade med högsta kvalitet av våra egna parfymörer, för att ge en riktigt extraordinär och oförglömlig doftupplevelse .

Den ädla konsten med hög parfymeri kräver de finaste och mest värdefulla råvarorna i sin renaste form. För att säkerställa den högsta kvaliteten på våra exklusiva naturliga ingredienser hämtar vi dem från hela världen och väljer bara det bästa som naturen har gett oss. Genom att använda avancerad molekylär teknologi kan vi överskrida de naturliga gränserna och släppa lös den fulla potentialen hos dessa mycket sofistikerade naturmaterial. Detta gör skapandet av våra anmärkningsvärda och genuint unika parfymer möjligt.

Varje enskild Wesker-flakon är sakkunnigt handgjord av våra hantverkare, med största omsorg och precision. Genom denna exceptionella skapelseprocess blir varje doft ett unikt konstverk. Varje lock är handbelagd med en speciell teknik, för att få sin distinkta läderliknande struktur, innan den präglas med Sirius gyllene stjärna. För att säkerställa individualitet är flakonen och dess utsökta förpackning utsmyckade med en unik gyllene vaxsigill, som förkroppsligar Wesker-emblemet." - märkets beskrivning

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
EnglishSvenskaРоссия