Leveransvillkor

Leveranssätt

Vi skickar beställningar med Postnord eller DHL. Express.

Beställningar med vikt under 100 g skickas som ett brev och levereras till din brevlåda.

Större beställningar skickas som Postnord Skicka Direkt (upp till 900 kr), Postnord Rekommenderat (upp till 2 kg), Postnord My Pack Collect och måste hämtas på närmaste postombud. Du får meddelande med ID-kolli nr via e-mail och/eller via SMS.

Leveranstid

Normal leveranstid är cirka 1-3 dagar inom Sverige. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget

OBS! Alla beställningar med gratis leverans som kostar mellan 500 och 900 SEK skickas ENDAST som SKICKA DIREKT brev. Alla beställningar över 900 SEK skickas ENDAST som rekommenderat försändelse.

OBS! Du som kund är ansvarig för att meddela oss korrekt mottagarens namn och adress ( som det står i mottagarens legitimation). Vi kompenserar inte problem med beställningar vilka har upstått vid angivning av felaktig, felstavat eller ogiltig adress eller namn på mottagare.

Hämta i butiken

Bor du i Sundsvall eller i närheten av Sundsvall eller tänker besöka Sundsvall, har du möjlighet att hämta din beställning i butiken. Då tillkommer inga fraktkostnader.

Frakt

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning anges i tabell nedan. Vid ordervärde överstigande 500 kr bjuder vi på fraktkostnaden

Outlöst pakett

Vid outlöst pakett har Fragrance & Art rätt att debitera 200 kr för beställningar inom Sverige och 300 kr för utländska beställningar för de extrakostnader som medfört oss (expediering, packning, postemballa, ev.postförsksavgift. returfrakt, returbehandling samt insortering tillbaka på lagret). Pakettet ligger på utlämningsställe i 14 dagar sedan amkomst, så du har gott om tid att hämta ut det. Tänk på att vid beställning via faktura då löper fakturatiden även om du inte hämtar ut paketet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
EnglishSvenskaРоссия