Le Frag

Le Frag grundades av Agnieszka Lewandowska. Den kreativa polskan brinner för nischad parfym. 2009 flyttade hon till Barcelona där hon började gå vidare i parfymindustrin och hon välkomnades in i parfymtillverkningens värld. Le Frag, som omfattar allt hon har lärt sig, och sökte ett utlopp för att uttrycka sin kreativitet, föddes.

Varumärket skapades för att avslöja hennes egen historia och inspirera din. Målet var att skapa uppiggande, berusningsframkallande dofter som väcker känslor, berättar historier och som till och med kan hjälpa dig att ändra kursen i din berättelse. Inuti varje flaska finns en skiktad berättelse gjord för att väcka konversationer, kreativitet och passion.

Le Frag är tänkt att inspirera dem som vandrar. Och inte bara för dofter utan för dem som längtar efter individualitet. "Jag brinner för att dela min historia eftersom jag hoppas att den kommer att inspirera andra att följa sina hjärtan och fira sitt autentiska jag. Le Frag är tillägnad alla de som känner sig annorlunda. Du är inte ensam. Lita på mig; allt är bra med dig ” säger Agnieszka

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
EnglishSvenskaРоссия